15 / 05 / 2024

mahmut balcı

mahmut balcı

Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Balcı müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde, 7 Eylül'de İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Emel Balcı kimdir?

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?

Mahmut Özgener: İzmir acilen dönüşmeli!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, "İzmir acilen kentsel dönüşüme ihtiyaç duyan illerin başında geliyor'' dedi.

Adil Mahmut Eroğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu, 21 Haziran 2019 tarihinde görevinden istifaen ayrıldı...

Mahmut Kara: BİM'in bizi almaya parası almaya yetmez!

BİM, İstanbul'un güçlü marketlerinden Çağrı Marketler Zinciri'ni almak için hazırlanıyormuş. Ancak Çağrı'nın patronlarından Mahmut Kara, "BİM'in parası bizi almaya yetmez" demiş...

Asım Balcı Altındağ projelerini anlattı!

Yeni iş imkanlarına sahip bir ilçe inşa edeceklerini dile getiren Başkan adayı Balcı “Turizmden kendine düşen payı alan, ticari merkezlerini yeniden cazip hale getirmiş, mutlu ve huzurlu bir Altındağ oluşturacağız” diye açıklama yaptı. 

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Mahmut Asmalı: Bol para ile büyüme bitti, şimdi sahada koşma zamanı!

AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı "Türkiye’de artık bol para ile büyüme dönemi sona ermiştir. Tabi ki elimiz kolumuz da bağlı değil. Fırsatları ortaya çıkaracak girişimlerde bulunmak durumundayız. Bana göre şimdi oturma değil, sahada koşturma zamanıdır’’ dedi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Dalga Balcı: Mimari bir sanattır!

Genç mimar Dalga Balcı, mimari üzerine merak edilen herşeyi anlattı. Genç mimar, ''Mimarlık Sanat mıdır?'' sorusuna ise ''Mimarlık bütün sanatların anasıdır'' diyerek cevap verdi.

mahmut balcı Haberi

mahmut balcı

Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Balcı müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde, 7 Eylül'de İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu. 


Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işleyebilir devredebilir ve devralabilir. Daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iş ve dış organizasyonlarını yapabilir.


Santa Yatırım Danışmanlık Turizm Emlak Ticaret Anonim Şirketi adres; Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi Ece Apt....