02 / 05 / 2024

Mahmut Bayraktar kimdir

Mahmut Bayraktar kimdir

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Mahmut Bayraktar kimdir Haberi

Mahmut Bayraktar kimdir

Mahmut Bayraktar kimdir?

Mahmut Bayraktar, By Group İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi. By Gayrimenkul adında bir yeni şirket daha kuran Mahmut Bayraktar'n İcra Kurulu Başkanı olduğu By Group, inşaat, akaryakıt, turizm ve sağlık alanlarında hizmet veriyor.


Mahmut Bayraktar'ın 2013 inşaat sektörü ile ilgili düşünceleri:

"2013 yılında inşaat sektörü projelerin teslim dönemine denk geliyor. Bu nedenle inşaat sektörünün ilk çeyrekte bir durgunluk geçirebilir. 2013'te inşaat sektörü problemlerinin çözülmesi gerekiyor. Bunun bir tanesi KDV oranı, ikincisi faiz oranların yüksek olması ve yabancıların ikamet süresi sorunun çözülmesi ve son olarak kentsel dönüşüm ile ilgili finansal  ve imar sorunların çözülmesidir.


İnşaatta konut fazlalığın 2013'te eritilmesi gerekiyor. Mevcut tasarruf sahipleri, ülkemiz dışındaki olaylardan etkilendi. Bu tasarruf sahiplerini tedirgin ediyor. Yeni tasarruf tedbirleri ile gelirlerinin artması sağlanmalıdır."


By...