15 / 05 / 2024

Mahmut Çelik

Mahmut Çelik

Bedir Turistik Tesis İşletmeciliği İnşaat ve Kuyumculuk Anonim Şirketi, Mahmut Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Celalet Elifi tarafından kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MMC Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMC Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Çelik imzasıyla kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik: Müşterilerin caymasından korkuyoruz!

Yeni Tüketici Kanunu’na göre, ön ödemeli konut satışıyla ev alan tüketicinin sözleşmeden geri dönerek parasını alabildiğini belirten Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, “Müşterilerin caymasından korkuyoruz” dedi

Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi açıldı!

Mübarek gün ve aylarda vatandaşların en sık ziyaret ettiği mekanlardan Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi, yaklaşık iki yıl süren restorasyonun ardından Kültür ve Turizm Bakanı Çelik’in de katıldığı törenle açıldı.

Mahmut Sefa Çelik: Gayrimenkul sektörü 2015'te yüzde 4 büyür!

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, 2014'ün Sinpaş Yapı için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2015'e de bu ivmeyi hiç kaybetmeden aynı hızla devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar!

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar. Emlak sektöründeki ezeli rekabet pek çok şirketin yetişmiş elemanını elinde tutmasını da zorlaştırıyor." dedi.

Kentsel dönüşüm yatırımcıyı Yüreğir'e çekiyor!

AK Parti Yüreğir İlçe 45. Danışma Meclisi Toplantısı Yüreğir Kültür Merkezi' nde gerçekleştirildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikçan Yüreğir kendini dönüştürmek zorunda, değiştirmek zorunda dedi...

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ta çalışmaya ne zaman başladı? Ne zaman Servet GYO Genel Müdürü oldu? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Çelik Haberi

Mahmut Çelik

Bedir Turistik Tesis İşletmeciliği İnşaat ve Kuyumculuk Anonim Şirketi, Mahmut Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan Bedir Turistik Tesis İşletmeciliği İnşaat ve Kuyumculuk Anonim Şirketi iş konusu; yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm ve hizmet faaliyetlerini yapabilmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bedir Turistik Tesis İşletmeciliği İnşaat ve Kuyumculuk Anonim Şirketi adres: Fatih, Cankurtaran Mahallesi, Seyit Hasan Sokak,...