03 / 05 / 2024

Mahmut Çelikus kim

Mahmut Çelikus kim

ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyleyedi.

Mahmut Çelikus: Esnaf TOKİ konut alanlarında yer istiyor!

Esnaf ve Sanatlkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) inşa ettiği alanlarda esnaf ve sanatkara yer verilmemesinde eleştirilerini dile getirdi.

Mahmut Çelikus: Devlet kiracıların ödemelerine kolaylık getirmeli!

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına karşı işletmeler için alınması gereken önlemler konusunda yaptığı açıklamada, işletmelerin ay sonunda ödeyecekleri kira ödemelerine destek sağlanması gerektiğini belirtti…

Mahmut Çelikus: AVM yasası 77 milyonun yasasıdır!

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, yeni AVM yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Meclis Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa da yer verilmeli!

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyledi.

Mahmut Çelikus: Kentsel dönüşümde esnafa yer verilmeli!

ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve de takılar ile esnaf çarşılarının da geldiğini söyleyedi.

Mahmut Çelikus: Esnaf TOKİ konut alanlarında yer istiyor!

Esnaf ve Sanatlkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) inşa ettiği alanlarda esnaf ve sanatkara yer verilmemesinde eleştirilerini dile getirdi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Bitlis Kadı Mahmut Cami ibadete açıldı!

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki tarihi Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.Caminin sahip olduğu özellikler nedeniyle ilçede görülmeye değer tarihi mekanlardan biri.

Bitlis Kadı Mahmut Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Bitlis 'in Ahlat ilçesinde, Yavuz Sultan Selim'in Çaldıran Zaferi sonrasında inşa ettirilen Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü 'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Mahmut Sütçü kimdir?

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü kimdir? Mahmut Sütçü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Sütçü, ne zamandan beri Ankara Vergi Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Mahmut Çelikus kim Haberi

Mahmut Çelikus kim


ESNAF ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus şehirlerin kimliğini oluşturan özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve takılar ile esnaf çarşılarının geldiğini söyleyerek "Ekonominin can damarı olan esnaf ve sanatkâra. TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir. Kentler bina ile doldu. Sadece yüksek binalardan ibaret olan yerleşim yerlerinde esnaf mahalleleri kurarak kent dokusu korunmalıdır" dedi. 

Halka sağlanan olanakların, esnafa da uygulanmasını isteyen ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus. "Şehirlerin çehrelerini değiştiren, hava sirkülâsyonunu engelleyen TOKİ yapılaşmaları, kent dokusunu koruyan esnaf mahalleleri ile dengelenmelidir. Uygun fiyat ve avantajlarla halkımızın ev almasını sağlayan TOKİ. kayıtlara geçen sayısal bilgilere göre 8 yılda 81 ilin 800 ilçesinde 2 bin 992 şantiyede 633 bin 336 konut üretti. Bu rakam. 100 bini aşkın nüfuslu 25 şehre denk...