11 / 05 / 2024

Mahmut Çetin

Mahmut Çetin

Artenka Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Küçükbakkalköy, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Temel atma törenine Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu da katıldı...

Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesi’nde yapılacak Molla Mahmut Camii’nin temeli törenle atıldı.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan tören programı protokol konuşmaları ile devam etti

Mahmut Çelikcan: Gerçek kentsel dönüşümü biz yapıyoruz!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı.

Mahmut Karabıyık kimdir?

Hukukçu olan Mahmut Karabıyık, 1961’de Afyon – Sincanlı‘da doğdu. Ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında uzman olan Karabıyık'ın özgeçmişi...

Davut Çetin: Turizmde kayıp büyüyor!

Düşen ihracat ve turizm gelirine dolardaki artış da eklenince piyasada para akışı durdu. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Ekonomide durgunluk devam edebilir" dedi.

Davut Çetin:Antalya'nın ulaşım yatırımları yetersiz!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımıyla düzenlenen 8'inci Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin sunum yaptığını belirtti.

Mahmut Sami Mallı kimdir?

İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mahmut Sami Mallı kimdir? Mahmut Sami Mallı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mahmut Sami Mallı...

Mahmut Çelikcan: Çarpık yapılaşmanın tek çözümü kentsel dönüşüm!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tapu konusunda son dönemlerde gelen şikayetler üzerine Akıncılar Mahallesi'nde vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Çelikcan, "Tek çözüm kentsel dönüşüm." dedi.

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.

Soner Çetin: Çukurova'da yaptık-bitirdik sürecini başlattık!

Görevdeki 1 yılını halka açık düzenlediği toplantı ile değerlendiren Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, 'cek- cak' dönemini 7 ay içerisinde bitirip, 'yaptık-bitirdik' sürecini başlattıklarını söyledi.

Mahmut Çetin Haberi

Mahmut Çetin

Artenka Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 


Artenka Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1)  Şirket yurtiçinde ve yurtdışında inşaat sektöründe yeni veya kullanımda olan yapılarda mekanik mühendislik, proje ve uygulama hizmetlerini vermek amacıyla her türlü faaliyette bulunur. Mühendislik Arge projeleri hazırlar ve yürütür. Konusu ile ilgili her türlü mekanik mühendislik ve müşavirlik hizmetlerini yapar. Bu işlerle ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapar, ortak projeler hazırlar, anlaşmalar yapar. 2)  Isıtma, soğutma ve havalandırma, iklimlendirme, enerji yalıtım verimlilik hesaplamaları, yangın söndürme sıhhi tesisat, endüstriyel ve teknolojik tesisat, otomasyon, bakım ve onarım hizmetleri vermek amacıyla her türlü projelendirme, uygulama ve danışmanlık hizmetlerini verir....