10 / 05 / 2024

Mahmut Kamil Görgül

Mahmut Kamil Görgül

GRG Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Mahmut Kamil Görgül Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

''Gümüşte artık dip seviyeler görülüyor'' diyen İslam Memiş'ten hemen harekete geçin uyarısı! Gümüş bu kadar olacak

Gümüş fiyatları son zamanlarda bir hayli düşmeye başladı. Gümüşteki düşüş karşısında Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Gümüşte dip seviyeler görülüyor'' diyerek yatırımcılara ellerindeki fırsatı açıkladı...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Döviz piyasasında sakin seyir görülüyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2022 yılının ilk toplantısında faizi sabit tuttu, ardından döviz piyasasında sakin seyir görülüyor...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı!

Berat Albayrak'ın istifa talebinin kabulünden sonra, Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Muğla Gümüşlük'teki kaçak yapı imar affı sebebiyle yıkılamıyor!

Gümüşlük’te Antik Myndos Kenti içindeki betonarme yapıya ilişkin Mart ayında yıkım kararı alınmıştı. Fakat sahibinin imar affı kapsamında aldığı yapı kayıt belgesi yıkımı engel oluyor. 

Gümüşlük Vista Sunset fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor!

Derincam İnşaat imzası taşıyan Gümüşlük Vista Sunset projesinde güncel fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Mahmut Kamil Görgül Haberi

Mahmut Kamil Görgül

GRG Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Mahmut Kamil Görgül Müdürlüğü'nde kuruldu.


GRG Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MİMARLIK Şirket her türlü mimari, tesisat ve statik proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fennimesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi yapmak, dekorasyon projesi yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım projeleri yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu  projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Hertürlü jeodezi...