05 / 05 / 2024

Mahmut Kayın

Mahmut Kayın

Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aktaş, Mahmut Kayın, İsmail Kacır ortaklığıyla 200 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Yenibosna' da kuruldu.

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!

Aquamarine Evleri Didim Çandarlı Mahallesi Siteler bölgesinde Gökay İnşaat tarafından yükseliyor. Aquamarine Evleri satışa çıktı. Peki Aquamarine Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Aquamarine Evleri ile ilgili detaylar.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Kayı İnşaat işçilerinin alacak isyanı! Eylem kararı aldılar

Kayı İnşaat şirketinde çalışan işçiler bir süredir alamadıkları alacakları için eylem kararı aldı. İşçiler, yarın İstanbul'da eylem yapacak.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalçın tarafından kuruldu.

İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi mi yapılacak?

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın soru önergesine yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi yapılacağını söyledi.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Binalara kimlik kartı düzenlemesinde son durum!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem riskiyle ilgili açıklamalarında her bina kimlik kartı verilmesinin önemini vurguladı. CHP’nin ısrarına rağmen söz konusu düzenleme Meclis gündemine alınmadı. CHP’li Mahmut Tanal’ın hazırladığı kanun teklifi, henüz beklemede. 

Kay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Karagöl tarafından kuruldu.

Mahmut Kayın Haberi

Mahmut Kayın

Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aktaş, Mahmut Kayın, İsmail Kacır ortaklığıyla 200 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Yenibosna'da kuruldu. 


Maktaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaç ve Konu MADDE 3  :Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1-Her türlü Hafriyat işleriniyapmak,yaptırmak,gerek kendisi yapmak, gerekse taşeronlara yaptırmak. Şirket, Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıcaalmış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araçalır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2-Her nevi mesken ve işyerleri, inşaa edip satmak. İnşaatla ilgili her türlü bina yıkım ve söküm işleri yapmak, arsa ve malzeme temin etmek.Her çeşit inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikleralmak,...