09 / 05 / 2024

Mahmut Turgut

Mahmut Turgut

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Mahmut Yılmaz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Yılmaz Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mahmut Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile Pendik, Kavakpınar Mahallesi'nde 8 Haziran' da kuruldu.

Receb Turgut kimdir?

Yüksek Mimar Receb Turgut kimdir? Receb Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Receb Turgut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Receb Turgut...

Mahmut Nüvit Doksatlı kimdir?

Mimar Mahmut Nüvit kimdir? Mimar Mahmut Nüvit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mahmut Nüvit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mahmut Nüvit Doksatlı..

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'i yeniden inşa ettik!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İlçedeki gelişmeleri ve hizmetleri anlattı. Başkan Çelikcan Yüreğir'i yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Turgut Cansever, Ağa Han Mimarlık ödülünü 3 kazanan tek isim!

Cumhuriyet dönemi Türkiye'sinin en önemli mimarları arasında sayılan Turgut Cansever, özellikle Ağa Han Mimarlık Ödülü'nü üç kez kazanmış tek isim olarak tanınıyor.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Temel atma törenine Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu da katıldı...

Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesi’nde yapılacak Molla Mahmut Camii’nin temeli törenle atıldı.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan tören programı protokol konuşmaları ile devam etti

1997 yılında Turgut Özal'a anıt mezar yapılacakmış!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Vatan Caddesi'nde bulunan mezarına ''anıt mezar'' yapılmasına 1997 yılında karar verilmiş ve 1997 yılının ''yedek ödenek tertibi''nden 126 milyar 500 milyon lira ayrılması kararlaştırılmış.

Turgut Mahalle Konağı hizmete girdi!

İzmit Belediyesi tarafından Turgut mahallesinde yaptırılan konak açıldı. Mahallelerde sosyal yaşamı artırmak ve devamlı kılmak amacıyla yapılan konağın açılışını Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan yaptı.

Mahmut Çelikcan: Gerçek kentsel dönüşümü biz yapıyoruz!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı.

Mahmut Turgut Haberi

Mahmut Turgut

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...