29 / 04 / 2024

mahmutbey avmleri

mahmutbey avmleri

Kabası bitmiş projenin aylardır tamamlanamadığını gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi ve 'çözüm' için iki tarafın anlaşmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi ile anlaşma sağlayan İSTOÇ yönetimi de hemen inşaata başladı.

Mahmutbey - Mecidiyeköy Metrosu Şubat 2019'a yetişecek!

8 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Mahmutbey - Mecidiyeköy Metrosu Şubat 2019'da hizmete açılacak. 24 kilometrelik hat günde 1 milyon yolcu taşıyacak.

Kabataş-Mahmutbey Metrosu Türkiye'nin gururu oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projelerinden Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, "2017 AEC Excellence Awards"ta finale kaldı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun kazı çalışmalarının yüzde 82,5’u tamamlandı, hattın 2018 yılı ikinci yarısından sonra açılması planlanıyor.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu Mahmutbey'deki otelini satıyor!

Edip Gayrimenkul ile Ağaoğlu ortaklığının Mahmutbey'de geliştirmiş olduğu otel projesi natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satılacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2019'da açılacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kazı çalışmaları biten Mecidiyeköy- Mahmutbey metro tünelini yürüyerek inceleme yaptı. Başkan Topbaş metronun 2019 yılının ilk aylarında açılacağını söyledi.

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi cami alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler, Mahmutbey Caddesi üzerinde belirlenen parsele ilişkin dini tesis alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıktı...

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi tarafından Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. Arsanın satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak..

Ahmet Kalafat'tan Mahmutbey’de konut projesi açıklaması!

Nurtop A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kalafat, Bağcılar’da bulunan arsa ile ilgili basında çıkan 'Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal' başlıklarla ilgili haberlere açıklama yaptı.

Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal!

Mahmutbey’de akaryakıt istasyonu yapmak için hazırlık yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın planı iptal oldu. Araziye konut ve ticari birim yapılacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bağcılar Mahmutbey spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada, 2 ve 10 parseller ile güney ve doğusunda kalan tescil dışı alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

mahmutbey avmleri Haberi

mahmutbey avmleri

İstanbul Mahmutbey Yolu üzerindeki 35 katlı İSTOÇ Saray Otel ve Alışveriş Merkezi projesi inşaatı 4 yıldır tamamlanmayı bekliyordu. Kaba inşaatı 2010 yılında biten 127 metre yüksekliğindeki proje, İstanbul Toptan Ticaret Depolama ve Küçük Sanayi Toplu işyeri Yapı Kooperatifi (İSTOÇ) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan ruhsat sorunu nedeni ile çıkmaza girmişti. Kabası bitmiş projenin aylardır tamamlanamadığını gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi ve 'çözüm' için iki tarafın anlaşmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi ile anlaşma sağlayan İSTOÇ yönetimi de hemen inşaata başladı. 



HAKSIZ YERE BEKLETTİLER 



Projenin metroya yakınlığı ve kamuya bırakılacak terk alanları konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sorun yaşadıklarını söyleyen İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay, "4 yıl bizi haksız yere beklettiler. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan boş binayı görünce görüntü açısından...