05 / 05 / 2024

mahmutbey Balance Güneşli fiyatları

mahmutbey Balance Güneşli fiyatları

Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme seçeneği ve peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli projesinde 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor. İşte, Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları.

Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme seçeneği ve peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Mahmutbey Balance Güneşli Residence fiyatları!

Mahmutbey Balance Güneşli Residence'ta metrekare birim fiyatı 5 bin 700 TL + KDV'den başlıyor. Mahmutbey Balance Güneşli Residence'ta daireler 2016 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Balance Güneşli Mahmutbey fiyatlar!

Balance Güneşli Mahmutbey projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 700 TL + KDV'den başlıyor. Balance Güneşli Mahmutbey projesinde teslimlerin Mart 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Mahmutbey ve Çamlıca gişelerine SGS kurulacak!

İstanbul Avrupa yakasındaki trafiğin nedenlerinden biri olarak görülen Mahmutbey gişelerinin kaldırılması için çalışmalar sürüyor. Karayolları Genel Müdürü Turhan, "Buraya giren ve çıkan tüm yollara SGS takılacak" dedi.

Mahmutbey-Bahçeşehir metrosunun tünel çalışmaları başladı!

Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu'nun metrosunun tünel çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin planlarına göre Mahmutbey - Ispartakule - Bahçeşehir Metrosu'nun 2019 yılı içinde açılması planlanıyor...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı ihalesi ne zaman?

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey arasında çalışacak, en büyük raylı sistem yatırımlarından metro hattı, ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 2017 yılında tamamlanması planlanan metro ile Halkalı-Beşiktaş arası yolculuk süresi 38 dakikaya düşecek.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosu 2017'de açılacak!

Mahmutbey - Mecidiyeköy metro hattında 3 tünel kazma makinesi çalışmalarına başladı. 19 ayrı şantiyede devam eden metro hattı saatte 150 bin yolcu taşıyacak.

CC Group Yeni Kavala Evleri Mahmutbey'de inşa edilecek!

Yeni Kavala Evleri; İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Mahmutbey Bağcılar'da CC Group tarafından inşa edilecek. Proje kapsamında A blok, B blok ve C blok olmak üzere 3 blok bulunuyor.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı montaj işi 30 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda ince işler ile elektromekanik sistemleri temin, montaj ve işletmeye alma işlerinin yapım işini 30 Mart'ta açık ihale usulü ile ihaleye çıkarıyor.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosu saatte 70 bin yolcu taşıyacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metro ulaşımı altyapı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Kabataş Mahmutbey metro hattının birinci etabı olan Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu inşaatı başladı. Metro saatte 70 bin yolcu taşıyacak

mahmutbey Balance Güneşli fiyatları Haberi

mahmutbey Balance Güneşli fiyatları

Balance Gayrimenkul'un İstanbul Bağcılar'a bağlı Mahmutbey Güneşli'de hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 6 blok halinde yüseliyor. 


17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mahmutbey Balance Güneşli projesinde toplam 311 bağımsız birim yer alıyor. 


Cadde ofis, stüdyo ofis ve plaza ofislerden oluşan Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapıabiliyor ayrıca banka kredisi ve peşin ödemelerde de indirim uygulanıyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?


''Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?'' sorusunu Mart 2016 olarak cevaplandırılabiliyor. Projede,  müzik odası, cep sineması, fitness, sauna, toplantı salonu gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İşaat alanı 83 bin metrekare olarak belirlenen Balance Güneşli'de fiyatlar metrekare bazında 5 bin 700 TL + KDV ile 7 bin 200 TL + KDV arasında değişiklik gösteriyor.


Balance Güneşli iletişim;

Telefon: 0212...