22 / 07 / 2024

Mahmutbey caddesi livza

Mahmutbey caddesi livza

2 blok 72 daire ve mağazalardan oluşan Livza , 2+1 ve 3+1 daireler 108-166m2 arasında değişen 6 tip alternatif ile kendinize en uygun yaşam alanını seçmenize imkan tanıyor.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Cadde Varlık Residence satılık daire fiyatları!

Cadde Varlık Residence projesi, İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde inşa ediliyor. Cadde Varlık Residence projesi 3 blokta 510 konut ve 40 ticari birimden oluşuyor.

Cadde Varlık Residence 2017 fiyat listesi!

Cadde Varlık Residence projesi İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde hayata geçirildi. Proje ALB Varlık Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Cadde Varlık 2017 fiyatları!

Cadde Varlık 2017 fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 3 bloktan meydana gelen proje İstanbul Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde yer alıyor.

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi cami alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler, Mahmutbey Caddesi üzerinde belirlenen parsele ilişkin dini tesis alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıktı...

Livza Mahmutbey daire fiyatları!

Livza Mahmutbey projesinde daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Livza Mahmutbey projesi Ekim ayında teslim edilecek...

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu.

Elevit Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elevit Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Ömer Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

Tacmal Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tacmal Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öztürk ve Bülent Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

Tacmahal Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tacmahal Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öztürk ve Bülent Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

Livza Mahmutbey daire fiyatları 399 bin TL'den başlıyor!

Bağcılar Mahmutbey caddesinde Tesa Yapı tarafından 2015 yılının Nisan ayında inşaatına başlanan ve 2 blok halinde yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin liradan başlıyor.

Livza Mahmutbey fiyat listesi!

2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. İşte, Livza Mahmutbey fiyat listesi!

Mahmutbey caddesi livza Haberi

Mahmutbey caddesi livza

Mahmutbey ’ in en prestijli bölgesinde MAHMUTBEY CADDESİ üzerinde 3.700m2 alan üzerine inşa edilen ve bay/bayan kullanımlı sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlarıyla da fark oluşturan Livza , Ailenin tüm fertleri düşünelerek konforunuz için özel olarak tasarlanmış 2.100m2 yeşil alanı ve bay/bayan sosyal alanları ile size stresten uzak , doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunuyor.


2 blok 72 daire ve mağazalardan oluşan Livza , 2+1 ve 3+1 daireler 108-166m2 arasında değişen 6 tip alternatif ile kendinize en uygun yaşam alanını seçmenize imkan tanıyor.

Mahmutbey caddesi üzerinde,tem ve metro ulaşımı , konforu , kalitesi ve saglam yapısı ile size konuttan beklediğinizin fazlasını yaşatacak olan Livza, 450.000 TL’den başlayan fiyatı ile nakite özel indirim ve ödeme seçenekleri ile sizleri bekliyor…



LİVZA MAHMUTBEY...