22 / 05 / 2024

Mahmutbey gişeleri 3. köprü

Mahmutbey gişeleri 3. köprü

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu 2024'te açılacak!

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun Esenyurt’la bağlanmasını sağlayacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. 3.5 milyon insanın yaşadığı 5 ilçeden geçecek olan hattın 2024'te hizmete alınması planlanıyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 3 gün sonra açılıyor!

Tüm dünyayı derinden etkileyen Kovid-19 salgını sebebiyle test sürüşleri geciken Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, 28 Ekim tarihinde açılıyor...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Murat Kurum'dan İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bir tarafta gürültü bariyeri yapıyoruz, bir tarafta millet bahçeleri yapıyoruz diye konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu an 3 millet bahçesi projelendirilmiş, inşa aşamasına gelmiş durumdadır." dedi.

Mahmutbey'de 35.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Köyü, 2081 ada, 2 parselde yer alan 4 bin 651 metrekarelik imarlı arsayı 35 milyon 280 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Kabataş-Mahmutbey metro hattında 3 bin işçi çalışıyor!

Kabataş ile Mahmutbey arasını 34 dakikaya indirecek metro hattında yaklaşık 3 bin işçi gece-gündüz yoğun tempoda çalışıyor. Projenin Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümü 2019’un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümü ise 2020’de hizmete açılacak...

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

2017'nin 3. çeyreğinde 376 bin konut satıldı!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda, kendisine bağlı kurumların 2018 yılı bütçeleri üzerinde hükümet adına yaptığı konuşmasında 2017 yılının 3. çeyreğinde toplam 376 bin konut satıldığını söyledi.

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi tarafından Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. Arsanın satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak..

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara adres!

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen İzmir Gökyüzü Bahçeleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Mahmutbey gişeleri 3. köprü Haberi

Mahmutbey gişeleri 3. köprü


Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.


Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne (SGS) geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.


TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Mahmutbey gişelerinde çalışmalarına başlanan ve 45 gün içerisinde bitirilerek hizmete girmesi beklenilen Serbest Geçiş Sistemi'nin sağlayacağı yararlara ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Ilıcalı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de içinde bulunduğu Kuzey Marmara Otoyolu'nun şu anda 95 kilometresinin hizmete açıldığını hatırlattı.


Bu 95 kilometrenin otoyol projesinin sadece bir parçası olduğunu dile getiren Ilıcalı, projenin Adapazarı'ndan Tekirdağ'a kadar uzandığını ve 250 kilometre uzunluğunda olduğunu anlattı.


Ilıcalı, proje 2...