03 / 05 / 2024

mahmutbey metro ihalesi

mahmutbey metro ihalesi

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indirecek 17,5 kilometrelik metro projesinin ihalesi, 18 Eylül’de yapılacak... İBB'den yapılan açıklamaya göre Avrupa yakasında büyük bir metro yatırımına daha başlanacak...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Mersin metro ihalesi 28 Nisan'da! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırılacak metro için yeniden ihaleye çıkıyor. Yeni ihale 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı bugün açılıyor!

Tüm dünyayı derinden sarsan koronavirüs salgını sebebiyle test sürüşleri geciken Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu bugün açılıyor...

mahmutbey metro ihalesi Haberi

mahmutbey metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, "her yere metro, her yerde metro" hedefiyle Avrupa yakasında büyük bir metro yatırımına daha başlanacak. 


Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar'ı kapsayan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı, Depo-Bakım Sahası ve Depo Bağlantı Hatları İnşaat İşleri Yapım İşi uluslararası ihaleye çıktı.


Proje çalışmaları tamamlanan hattın inşaat ihalesi Kamu İhale Kurumu'nda ve Avrupa Birliği bülteninde yayınlandı. İhaleye yurt içi ve dışından birçok büyük inşaat firması ilgi göstermeye başladı.


  Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar'ın trafik sorununa çözüm olacak metro, Mecidiyeköy'de Hacıosman-Yenikapı Metrosu'na entegre olarak başlayacak. Çağlayan, Kağıthane, Nurtepe Alibeyköy bölgelerinden geçerek Karadeniz Mahallesi'nde mevcut Edirnekapı-Sultançiftliği Hattı'na entegre olacak proje, Tekstilkent ve Yüzyıl Mahallesi'nden geçerek Mahmutbey'de, geçen ay açılan Mahmutbey-Başakşehir Metrosu ile birleşecek.


- Saatte 70 bin kişi taşınacak


İş...