18 / 05 / 2024

Mahmutbey Tem Yan Yolu Kavşak Ve Bağlantı Yolları

Mahmutbey Tem Yan Yolu Kavşak Ve Bağlantı Yolları

Bağcılar,Mahmutbey Tem Yan Yolu Kavşak Ve Bağlantı Yolları İnşaatı yapım işini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıkarıyor....

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

İstanbul'un Mahmutbey ilçesinde bulunan 30 yıllık dev hastane birkaç gün içinde boşaltıldı. Dört yıl önce el değiştiren hastanede ortaklar arasında da sorun çıktığı iddia edildi.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen proje 17 ve 18 katlı 6 blokta toplam 612 konut ve 17 dükkandan oluşuyor. 

Tem Avrasya'da 507 bin TL'ye 2+1!

İki kıtayı birleştiren ve İstanbul’un can damarı olan TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor..

Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

Gaziosmanpaşa'da TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Tem Avrasya Gaziosmanpaşa fiyat ve ödeme planı!

Teslimleri 2019'da yapılacak olan Fuzul Tem Avrasya projesinde fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Proje TEM’in hemen yanı başında yükseliyor..

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'na ek durak mı geliyor?

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı'na ek durak mı geliyor? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yanıtı...

Mahmutbey Tem Yan Yolu Kavşak Ve Bağlantı Yolları Haberi

Mahmutbey Tem Yan Yolu Kavşak Ve Bağlantı Yolları

İBB TARAFINDAN VERİLEN İLAN ŞU ŞEKİLDE; 

İhale Kayıt No: 2012/84973

İhale Tarih ve Saati: 30/07/2012 11:00

İlgili Müdürlük/Birim Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü

İlgili Adres: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No: 62 A Blok Kat:2 34010 Merter / Güngören / İST.

İlgili Telefon: 0212 449 44 50

İlgili Faks: 0212 449 46 52

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sokak No:62 A Blok Kat:4 34010 Merter / Güngören / İST.

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu...