29 / 04 / 2024

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

İstanbul'un Mahmutbey ilçesinde bulunan 30 yıllık dev hastane birkaç gün içinde boşaltıldı. Dört yıl önce el değiştiren hastanede ortaklar arasında da sorun çıktığı iddia edildi.



Mahmutbey’de bulunan Akgün TEM Hastanesi'nde lginç gelişmeler yaşanıyor. 1990 yılından beri faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük hastanelerinden biri olan hastane 4 yıl önce el değiştirmişti.

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, hastanede birkaç ay önce mali sıkıntı baş göstermeye başladı. 180 kadar personele maaşlar ödenemedi. Hastane yönetimi, yaşanan sıkıntının geçici olduğunu belirtirken, personel ise izne çıkarıldı.

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

Hastalar mağdur

Son bir iki gün içinde hastaneye giden çalışanlar şok geçirdi. Hastane binasının tamamen boşaltıldığı ortaya çıkarken, hastanede bulunan cihazların tamamı taşındı ve hastaların mağdur olduğu belirtildi.

Hastane personelinin ortalama 10-15 yıllık çalışanlar olduğunu söyleyen Av. Erkan Kılıç, “İşçilerin ortalama alacağı 100 bin TL seviyesinde. Doktorların ise 200-300 bin TL arasında değişen tutarlarda alacağı var. Gerekli yasal girişimleri yaptık; ancak tahsil imkânının olup olmadığı belirsiz” diye konuştu.

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

4 yıl önce el değiştirdi

Dört yıl önce el değiştiren hastanede ortaklar arasında sorun yaşandığını biliniyor. Küçük hissedarlar, mal kaçırıldığı iddiasında.


Geri Dön