04 / 05 / 2024

Mahmutbey yol projeleri 2016

Mahmutbey yol projeleri 2016

Dün havadan çekilen fotoğraflar Mahmutbey gişelerindeki keşmekeşi tam anlamıyla gözler önüne serdi. Tam 14 şeritlik araç ordusu Mahmutbey gişelerine, ardından da3 şeritlik TEM otoyoluna çıkmaya çalışıyor.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Mahmutbey trafiğinin tek umudu Kuzey Marmara Otoyolu!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun projesi içinde yer alan 165 kilometrelik Kurtköy-Akyazı ve 88 Kilometrelik Kınalı-Odayeri arasında yapılacak yeni yol ise Mahmutbey'in en büyük çözümü olarak görülüyor.

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

İzmir'deki tramvay projeleri hataları bürokratları görevlerinden ettirdi!

İhalesi tamamlandıktan sonra, güzergah seçimlerindeki hatalar yüzünden toplam 7 kez revizyona uğrayan tramvay projeleri, İzmir Büyükşehir'de baş döndüren bürokrat değişikliklerine de yol açtı.

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm şart!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanlık makamında gerçekleşen söyleşide, Ramazan kültürü, Belediye'nin Ramazan ayında yaptığı faaliyetleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, orta yol projeleri, Kadın ve Gençlik merkezleri hakkında bilgiler v

PAGEV çöpsüz denizler için yol haritası çiziyor!

Avrupa Birliği tarafından yürütülen projeleri Türkiye’ye taşıyan PAGEV işbirliği ile TÜDAV tarafından düzenlenen "Deniz Çöpleri Ulusal Forumu"nda ‘ Çöpsüz denizler ’ için yol haritası çizildi.

İBB, İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri için 2 Eylül'de ihale yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

Mahmutbey yol projeleri 2016 Haberi

Mahmutbey yol projeleri 2016

YAVUZ Sultan Selim köprüsünün açılmasıyla İstanbul’un iki yakasına geçişler için alternatifler çoğaldı. Bu da özellikle boğaz geçişlerini rahatlattı. Ancak Edirne üzerinden Avrupa’ya geçişte önemli bir kavşak noktası olan Mahmutbey zaten ağır bir trafik yükü ile boğuşurken yeni köprünün açılmasıyla birlikte tam bir karmaşaya dönüştü. Hem Edirne-Avrupa istikametine giden ağır vasıtalar hem de Avcılar-Esenyurt-Esenkent-Bahçeşehir bölgesinde yaşayan yüz binlerce İstanbullu sabah ve akşam tam bir trafik kaosu yaşıyor. Dün Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) havadan çektiği fotoğraf ise tüm bu keşmekeşi adeta özetliyor. 


ŞERİT ŞERİT ÇOĞALIYOR


Saat sınırlanması olmadan Yavuz Sultan Selim köprüsünü geçerek, Odayeri kavşağının ardından Mahmutbey kavşağına ulaşan büyük bölümünü kamyonların oluşturduğu trafik, iki şeritli bir bağlantı yoluyla Mahmut Bey gişelerine yönleniyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü-Maslak-4. Levent-Gazi Osmanpaşa istikametinden gelen 3 şerit,...