22 / 05 / 2024

Mahmutoğlu Kulesi

Mahmutoğlu Kulesi

Şanlıurfa'daki tarihi Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne yapılmak istenen otele, Şanlıurfa 1. İdare Mahkemesi izin vermedi. Mahkeme otelin Mahmutoğlu Kulesi'nin siluetini bozacağını, bilimsel ve teknik görüşe dayandırılmadan hazırlanan imar planı değişikliğinin kamu yararına uygun olmadığını belirtti.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Çamlıca Kulesi yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada merakla beklenen Çamlıca Kulesi'nin yarın resmen açılacağını söyledi.

Çamlıca Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Çamlıca Kulesi'nde son rötuşların yapıldığını dile getirdi.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Çanakkale'ye radyo kulesi inşa edilecek!

Küçük Çamlıca'da inşa edilen Televizyon ve Radyo Kulesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale'ye yakın zamanda radyo kulesi inşa edileceğini açıkladı.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayısını 56'ya yükselttik!

"Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü" dolayısıyla Hava Trafik Kontrol Merkezini, Yerli ve Milli ATC Eğitim Simülatörü ile Esenboğa Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiye’nin hava ulaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca Kulesi cazibe merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testlerinin de tam başarıyla tamamlandığını belirterek, tüm radyo yayınlarını Çamlıca Kulesi’ne taşıyarak buradan vermeye başladıklarını bildirdi. 

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Mahmutoğlu Kulesi Haberi

Mahmutoğlu Kulesi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'e ait olan Mahmutoğlu Kulesi önündeki arsaya otel yapma talebine mahkeme 'dur' dedi. Kararda yapılması planlanan otelin Mahmutoğlu Kulesi'nin siluetini bozacağı, bilimsel, nesnel ve teknik görüşe dayandırılmadan hazırlanan imar planı değişikliğinin kamu yararına uygun olmadığı, şehircilik ve planlama esaslarına aykırı olduğu ifade edildi.


CAFER MAHKEMEYE TAŞIMIŞTI


Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba döneminde meclise getirilen ve çoğunluğu AK Parti'li üye olan meclisten geçirilen eski Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) yerine otel yapılması için karar çıkmıştı. TMO'nun yerini satın alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in tarihi surlar ve Mahmutoğlu Kulesi'nin önüne çok katlı otel yapmak istediği yönünde iddialar gündeme gelmişti. Meclisin bu kararını haksız bulan Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cafer, söz...