23 / 07 / 2024

Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor mu

Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor mu

Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor mu Haberi

Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor mu


Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Şehir Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında, Yakutiye ilçesi Kombina Caddesi’nde bulunan Mahrukatçılar Sitesi, Çayırtepe Mahallesi mevkisindeki Kuzey Çevre Yolu’na kurulacak olan komplekse inşa edilecek. Şehrin odun ve kömür ihtiyacının karşılandığı yer olan Mahrukatçılar Sitesi’nin taşınacağı bölgeye Açık Oto Pazarı ve Oto Galeri Sitesi de kurulacak. Bu arada Mahrukatçılar Sitesi’nin yapılacağı yerde Jeolojik-Jeoteknik etüt çalışmaları tamamlandı. Alanda bulunan yer altı suları uzaklaştırılıp alan güvenli hale getirildi. Söz konusu yatırımla ilgili drenaj ve zemin iyileştirme projesi çalışması tamamlandı. Söz konusu projelerin tamamlanmasıyla şehircilik ilke ve esaslarına uygun olmayan mevcut Mahrukatçılar Sitesi daha sağlıklı ve modern görüntüsüyle yeni yerinde Erzurumluların hizmetinde olacak.



Erzurum Büyükşehir...