02 / 05 / 2024

Mahsum Binici

Mahsum Binici

BNC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Binici tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs 2015 tarihinde Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Vahdet Caddesi'nde kuruldu.

Şehir plancısından imar planlarındaki sisteme isyan! Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı!

Şehir plancısı Feriha Binici Mazı, Kıbrıs'taki imar planlarının hazırlanmasından daha çok yürürlüğe girmesinde zorluklar yaşandığını belirterek ''Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı'' diyerek isyan etti.

Fennen Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Fennen Turizm Limited Şirketi Bahçelievler’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Binici ve Halil İbrahim Binici ortaklığında kuruldu.

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumay İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Bulut tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir72 İnşaat Otomotiv Otelcilik Nakliye Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mahsum Demir tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Muhammed Emin Binici ortaklığında kuruldu.

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Real Estate Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Binici tarafından kuruldu.

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi  Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Biret Karakaya ve Mahsum Özen tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

İzan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İzan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Betül Binici tarafından kuruldu.

Mahsum Binici Haberi

Mahsum Binici
BNC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Binici tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


BNC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...