13 / 05 / 2024

mai residence düğün hediyesi

mai residence düğün hediyesi

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor. Projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofise yer veriliyor...

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

Salik Çıkman: Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz!

İstanbul Kağıthane bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Greenox Urban Residence, hem enerji tasarrufu hem de yeşil bina konsepti ile öne çıkıyor. Projenin ortağı ve mimarı Salik Çıkman “Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz” dedi.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

Fer Yapı'dan, Mai Residence’dan ev alan öğrencilere kampanya!

FerYapı, üniversiteyi kazanan öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Mai Residence’dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

FerYapı'dan düğün kampanyası!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Toplam 355 üniteden oluşan projede, daireler 75 ila 149 metrekare arasında değişiyor. İşte düğün kampanyasının ayrıntıları...

Fer Yapı, Mai Residence’tan ev alanlara düğün hediye ediyor!

Fer Yapı, 1+1 daire alan çiftlerin düğün masraflarının 10 bin TL’sini, 2+1 daire alanların masraflarının 15 bin TL’sini, 3+1 daire alanların masraflarının ise 20 bin TL'sini karşılıyor.

mai residence düğün hediyesi Haberi

mai residence düğün hediyesi

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor. FerYapı otellerle işbirliği yaparakgeliştirdiği proje kapsamında ‘Mai Residence’dan ev alan çiftlerin düğün masraflarını üstleniyor. Anlaşmalı otel ve balo salonlarında evlenecek çiftlerin‘Mai Residence’tan ev sahibi olması durumunda Fer Yapı; 1+1 daire alan çiftlerin düğün masraflarının 10 bin TL’sini, 2+1 daire alanlarınmasraflarının 15 bin TL’sini, 3+1 daire alanların masraflarının ise 20 bin TL’sini karşılıyor.


342 bin liradan başlıyor


Toplam 355 üniteden oluşan ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai’de75.5m²daireler peşin 342 binliradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mai’de 89 m²2+1 dairelerin peşin satış fiyatları 398 bin liradan, 149 m² 3+1 dairelerin peşin fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV...