02 / 05 / 2024

mai residence inşaat harfiyatı çöktü

mai residence inşaat harfiyatı çöktü

İstanbul Kartal'da inşaatın harfiyat çalışması sırasında yolda göçük meydana geldi...

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu.

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Onur Karakaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence'de kuruldu.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence!

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Mai Residence'da fiyatlar 317 bin TL'den başlıyor!

Mai Residence; gençlere, yeni evli ya da evlenmek üzere olan, kısacası ilk yatırımını yapmak isteyen çiftler için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuyor. Mai’de peşin satış fiyatı 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

mai residence inşaat harfiyatı çöktü Haberi

mai residence inşaat harfiyatı çöktü


Seryapı İnşaat firmasının Mai Residence projesinin çalışmaları sırasında toprakta kaymasından dolayı Topselvi Caddesi üzerinde çatlamalar oluştu. Olay yerine gelen ekipler bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Yaklaşık 15 dakika sonra Topselvi Caddesi'nde büyük bir çöküş yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan...