28 / 04 / 2024

Mai Residence kiralık daire

Mai Residence kiralık daire

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Mai Residence'ta aylık 1.490 TL taksiyle! Hemen tapu teslim!

İster yatırım, ister kullanım amacıyla gayrimenkul sahibi olmayı amaçlayanlar için farklı lokasyonlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunan Evdekifirsat.com, düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Mai Residence’da ayda 1.490 TL taksitle...

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

Mai Residence'da fiyatlar 317 bin TL'den başlıyor!

Mai Residence; gençlere, yeni evli ya da evlenmek üzere olan, kısacası ilk yatırımını yapmak isteyen çiftler için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuyor. Mai’de peşin satış fiyatı 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Mai Residence kiralık daire Haberi

Mai Residence kiralık daire

"Mai Residence Kartal ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Fer Yapı imzası ile yükselen projede peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olabilmek mümkün.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Mai Residence'de ödemeler 2016 yılı Mart ayında başlıyor. Proje deniz ve ada manzaralı dairelerden oluşuyor.


Kartal Mai Residence'nin sosyal yaşam alanalrı havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, depo alanları VIP Lounge, çok amaçlı salon, kafeler, mağazalar, Back-Up Concierge hizmetleri, mini müzik stüdyosu, sinema odası, hobi alanları ve her katta kat bahçesinden meydana geliyor.


Mai Residence lokasyon olarak Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, sahil yoluna ve TEM bağlantı yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde...