17 / 05 / 2024

Majestic Property Consultants Gayrimenkul iletişim

Majestic Property Consultants Gayrimenkul iletişim

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Property Opportuniys Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Opportuniys Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Adam Bennouı ve Betl Satıklar ortaklığında kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Bölücek tarafından kuruldu.

Bir Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meysam Aboutalebı tarafından kuruldu.

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arab tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Meta Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Meta Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koral tarafından kuruldu.

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İ. İzo ve Yousef Hamdoun ortaklığında kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul iletişim Haberi

Majestic Property Consultants Gayrimenkul iletişim

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının...