16 / 05 / 2024

Majid Moeini Alishah

Majid Moeini Alishah

MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Majid Moeini Alishah, Elnaz Sazdar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Global Konstrüksiyon Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Konstrüksiyon Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Majid Mirnasiri tarafından kuruldu.

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kanan Taherkhani ve Majid Majidi tarafından kuruldu.

Demirancem Dış Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Demirancem Dış Ticaret ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile majid Jaberianmahmoud tarafından kuruldu.

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Trip Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majid Hamzehgarakani ve Omid Khosravi ortaklığında kuruldu.

Euthan Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euthan Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amir Kia, Hossein Sharif, Majid Karami ve Mohammadreza Karami ortaklığıyla kuruldu...

Dekotaj Dekorasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekotaj Dekorasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Majid Fathian tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kurudu.

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yedi Tepe Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Abdul Kadir Mecid, Muhammed Mansur Majid, Shukrullah Fazal ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Unix İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unix İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majid Ali, Zahid Mahmood tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi'nde kuruldu.

MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Majid Moeini Alishah, Elnaz Sazdar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta kuruldu.

32 Group ilk yatırımını Ataşehir ihalesiyle yapacak!

Keleşoğlu İnşaat ile ortak şirket kuran New York merkezli 32 Group'un CEO'su Majid Pishyar, uçaktan iner inmez Ataşehir'i ziyaret etti

Gayrimenkulde heyecanı yitiren Rusya ve Ortadoğu'ya kayıyor

Gayrimenkul Zirvesi'nde Türkiye'den çok Rusya ve Ortadoğu konuşuldu. Dubaili Majid Al Futtaim'in başkanı Kreij Türkiye'de yatırım planlamadıklarını söyledi.

Majid Moeini Alishah Haberi

Majid Moeini Alishah

MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Majid Moeini Alishah, Elnaz Sazdar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta kuruldu.


MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


MT Royal Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi,...