30 / 04 / 2024

Mak Gayrimenkul Kimin

Mak Gayrimenkul Kimin

Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi Mustafa Sarıcı, Alper Sağıroğlu ve Ferdi Cürebel ortaklığında 51 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hasan Varol, Necip Hallaç ve Fatih Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Esas Gayrimenkul kira gelirini 70 milyon Euro'ya taşıyacak!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, "Esas Gayrimenkul olarak 30 milyon Euro'luk kira gelirimiz var. Hedefimiz bunu 70 milyon Euro'ya taşımak" dedi..

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360'ta neler konuşuldu?

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360'ta neler konuşuldu? İşte dev buluşmadan satır başları...

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 başladı!

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” bugün başladı.

Emlak vergisi değerine dava açmak için 7 Eylül son gün!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz emlak vergisi değerine dava açmak isteyenler için tarih hatırlatmasında bulundu.

Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi Mustafa Sarıcı, Alper Sağıroğlu ve Ferdi Cürebel ortaklığında 51 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk gayrimenkul sektöründe Hindistan heyecanı!

Hindistan Başbakanı Modi'nin, 50 milyon konut yapmayı planladıklarını belirterek, Türk müteahhitleriyle çalışmak istediklerini söylemesi, Türkiye gayrimenkul piyasasında heyecan yarattı

Mak Gayrimenkul Kimin Haberi

Mak Gayrimenkul Kimin


Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi 51 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sarıcı, Alper Sağıroğlu ve Ferdi Cürebel ortaklığında kuruldu.


Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1.Sirket her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir......ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mak Gayrimenkul Anonim Şirketi Adres; Gülsuyu Mah.Başacar Sk.No.6 C...