18 / 05 / 2024

Mak Grup adres

Mak Grup adres

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

EYG Grup basın toplantısı 2 Şubat'ta!

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark yaratacak yeni projesini paylaşmak üzere 2 Şubat Perşembe günü EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla toplantı düzenleyecek.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la uzlaşmak istiyor!

Acunkent mağdurları dün yeni bir toplantı gerçekleştirdi, Acunkent Dernek üyelerinin de katıldığı toplantıda bazı kararlar alan mağdurlar Uluhan Grup'la uzlaşmaya varmak ve evlerine kavuşmak istiyor...

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Madame Tussauds İstanbul'da şube açmak istiyor!

Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi.

MFZ Grup inşaat sektörüne kadın eli değdirdi!

İş hayatında başarıya giden yolun cinsiyet farkı olmaksızın çok çalışmaktan geçtiğini söyleyen MFZ Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Devrim Denker, "Araştırmaya, geliştirmeye, değişime inanmalısınız. En önemlisi de bildiğinizi paylaşmak" dedi

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mak Grup adres Haberi

Mak Grup adres

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Üçevler Mah. Bahçeyolu Cad. B2 APT. NO.25 ESENYURT