19 / 05 / 2024

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akyüzkal tarafından kuruldu.

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Wö Mak İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirci tarafından kuruldu.

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mak Şe Ra İnşaat Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Vural Kaçmaz, Ramazan Atmaca ve Şehmus Sincar tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mak Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kızılarslan tarafından kuruldu. 

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Grup Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Mak Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Turan tarafından kuruldu. 

Tepe İnşaat'tan kentsel dönüşüme bina tamamlama sigortası formülü!

Tepe Aura projesiyle gayrimenkul sektörünün ilk “Bina Tamamlama Sigortası”na imza atan Tepe İnşaat bu uygulamayı kentsel dönüşüm projelerine taşımak için hazırlanıyor. 

Mak Özdemir İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Özdemir İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kasım Özdemir tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emr Mak Mühendislik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr Mak Mühendislik İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emrah Coşkun imzasıyla kuruldu.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. Haberi

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.


Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti  10 bin TL sermaye ile bugün Şemsi Erdal tarafından  kuruldu. 


Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. Adres; Çavuşoğlu Mah.Şehit Şenol Yazıcı Sk.No:1/1c...