16 / 05 / 2024

makam dağı

makam dağı

Diyarbakır'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce Ergani ilçesinin en önemli merkezlerinden olan ve Zülklif Peygamber'in türbesinin bulunduğu Makam Dağı'nda restore çalışmaları başlatıldı.

Fıstıki makam ilerleyen doların geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Dolar 8 gün sonra bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru son günlerde fıstıki makam ilerliyor. Değer kaybeden dolar kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Merkez Bankası ve ekonomistlerden doların 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Doların geleceği en yüksek rakam da resmen belli oldu! 

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

Şanlıurfa'daki Hazreti İbrahim'in makamı yenilendi!

"Peygamberler şehri" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'da, inanç turizmi kapsamında en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Hazreti İbrahim'in dünyaya geldiği rivayet edilen makamı, restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Hazreti İbrahim'in Şanlıurfa'daki makamı yenileniyor!

Şanlıurfa'da, inanç turizmi kapsamında en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen makam, restore ediliyor.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyarete ederek bir süre görüştü. Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi.

Kozlu’da yapılacak yeni projeler açıklandı!

DSİ 232. Şube Müdürü Muharrem Atalar Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i makamında ziyaret ederek Kozlu’da yapılan incelemeler sonucu görüş alışverişinde bulundular.

Diyarbakır Makam Dağı restorasyonu ne zaman bitecek?

Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz ve Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Burada konuşan Evsen, ilk defa bu kadar kapsamlı bir restorasyon çalışması başlattıklarını belirtti.

Makam Dağı restore ediliyor!

Diyarbakır'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce Ergani ilçesinin en önemli merkezlerinden olan ve Zülklif Peygamber'in türbesinin bulunduğu Makam Dağı'nda restore çalışmaları başlatıldı.

Diyarbakır Makam Dağı restore ediliyor!

İnanç turizminde Diyarbakır’ın Ergani ilçesinin en önemli merkezlerinden olan ve Zülküf Peygamber’in türbesinin bulunduğu Makam Dağı’nda, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce restorasyon çalışması başlatıldı .

Bolu Belediyesi hizmet binası için yıkımlar başladı!

Bolu Belediyesi nin arka kısmında bulunan binalar yıkılmaya başlandı. Yıkımın ardından yapılacak yeni binada Başkanlık makamı da dahil olmak üzere bazı birimlerin buraya taşınacağı belirtildi.

makam dağı Haberi

makam dağı

İNANÇ turizminde Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin en önemli merkezlerinden olan ve Zülklif Peygamber'in türbesinin bulunduğu Makam Dağı'nda, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce restorasyon çalışması başlatıldı. Ergani İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz ve Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Burada konuşan Evsen, ilk defa bu kadar kapsamlı bir restorasyon çalışması başlattıklarını belirterek, "Geçen yıl kuruldan geçen restorasyon projesi, çalışma süresi içerisinde defalarca ıevize edilerek devam etmektedir. Bizleri burada sınırlayan konu, burasının birinci derecede sit alanı olmasıdır. Bu nedenle istediğimiz anlamda projeyi hayata geçilme şansımız pek fazla yok. Ancak Tabiat ve Kültür Varlıklarım Konuna Kurulu'nun aldığı kararlar çerçevesinde çalışma yürütülebiliyor" dedi. 


'Makam dağı hak ettiği değeri bulacak' 

İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz de Makam Dağı'nda çok kapsamlı bir proje yürütüleceğini anlatarak, "Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzle proje...