18 / 05 / 2024

makam treni

makam treni

TCDD tekelinde bulunan Türkiye'deki tüm demiryollarını özel sektörün kullanımına açmayı öngören özelleştirme düzenlemesi, özel uçaklardan sonra Türkiye'de ilk kez özel makam trenlerinin de önünü açacak

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

Makam Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Makam Mühendislik Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tune ve Yiğit Pala ortaklığında kuruldu.

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak

Doların kaderini belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 7 gün sonra açıklayacak. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak. Cebinde sadece1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak.

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşmeye başlayan dolar kuru milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?!! sorusununm yanıtı ünlü ekonomistten geldi. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Treni kaçırmayın!

Fıstıki makam ilerleyen doların geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Dolar 8 gün sonra bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru son günlerde fıstıki makam ilerliyor. Değer kaybeden dolar kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Merkez Bankası ve ekonomistlerden doların 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Doların geleceği en yüksek rakam da resmen belli oldu! 

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların tam anlamıyla ne kadar olacğaını açıkladı. Peş peşe rakam veren Geçer, yatırımcıları uyardı.1 doları bile olanlar treni kaçırmayın, hemen bakın!

Dolarda sır perdesi aralanıyor! Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı! Elinde doları olanlar treni kaçırmayın

Son dakika dolar endeksi 20 yılın zirve seviyesinden gerilemeye devam ederken dolar kuru sabit bir şekilde kalmaya devam ediyor. Dolarda neler oluyor? Kimsenin bilmediği senaryo ortaya çıktı. Doları olanlar treni kaçırmayın işte son dakika dolar gelişmesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

makam treni Haberi

makam treni

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) tekelinde bulunan Türkiye'deki tüm demir yollarını özel sektörün kullanımına açmayı öngören özelleştirme düzenlemesi, özel uçaklardan sonra Türkiye'de ilk kez özel makam trenlerinin de önünü açacak.


Düzenlemeyle Avrupa ile Asya arasında tren seferleri başlayacak, Türkiye raylardan kilometre başına para...