26 / 08 / 2024

makedonya İshak Çelebi Camii

makedonya İshak Çelebi Camii

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Makedonya'da iki camiyi restore ettirme kararı aldı...

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şehzadeler'de TOKİ ile dönüşüm için imzalar atıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz, Kocatepe, Bayındırlık, İshakçelebi ve Dilşikar mahallelerinde dönüşüm başlıyor. 

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

Manisa ili Şehzadeler ilçesinde yer alan Kocatepe, Gediz Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahalleleri içerisinde bulunan bazı alanlar riski alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Makedonya Radoviş'te Osmanlı yapıları yok oluyor!

Makedonya'nın güneydoğusundaki Radoviş şehrinde Osmanlı dönemine ait son eserler de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor.

Makedonya'daki Osmanlı eserleri restore edilecek!

Makedonya'nın güneydoğusundaki Ustrumca şehrindeki Osmanlı eserleri restore edilmeyi bekliyor. Şehrin adının, içinden geçen Struma Nehri'nden ya da "Üstü Rumca" ifadesinden geldiğine ilişkin iki rivayet bulunuyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 3 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuruları...

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çelebi Gayrimenkul ve Taahhüt Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Vejdi Çelebi Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kartal'ta açıldı.

Makedonya Kırçova'da Fenerbahçe Fan Kulüp kafeteryası açıldı!

Makedonya'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, Kırçova'da "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açtı. Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.

Antalya Çelebi Sultan Mehmed Cami'ye ilk tuğla kondu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 7 gün 24 saat Kuran'ı Kerim okunacak Çelebi Sultan Mehmed Camii'nin duvarına ilk tuğlayı koyarak, ikmal inşaatı başlattı. Tütüncü, tuğlanın arasına mektup da bıraktı.

Sakarya Evliya Çelebi caddesi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’nde çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına önemli bir bölünmüş yol daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

makedonya İshak Çelebi Camii Haberi

makedonya İshak Çelebi Camii
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Makedonya'da iki camiyi restore ettirme kararı aldı. Mahmut Ağa Camii'sinin restorasyon çalışmaları 1 Nisan'da başlayacak. İshak Çelebi Camii'nin onarım çalışmaların 720 günde tamamlanması...