02 / 05 / 2024

makiad komitesi

makiad komitesi

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi üyeleri, inşaat sektörünün sorunlarını masaya yatırdı.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu ve Fiyat İstikrarı Komitesi kuruldu!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 'Ekonomi Koordinasyon Kurulu' ve 'Fiyat İstikrarı Komitesi' kurulmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Fahiş fiyat alarmı çaldı! Gıda Komitesi harekete geçti!

Gıda Komitesi toplantısında, 3 bakanlığın ortak onayıyla Erken Uyarı Sistemi kurulacak. Tüm ürünler tarladan markete kadar kayıt altına alınarak, ürün fiyatındaki her eklenti takip edilecek.

Tevfik Erpek, Vakıf GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne atandı!

Vakıf GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Erpek atandı.

makiad komitesi Haberi

makiad komitesi

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki toplantıda, MAKİAD İnşaat Komitesi üyeleri bir araya geldi.


İnşaat sektörünün sanayi ve hizmet alanında faaliyet gösteren yaklaşık 240 alt sektörle işbirliği içinde olduğunu belirten iş adamları, çok geniş bir alana hitap eden sektörün sorunları bulunduğunu dile getirdi.


Toplantıda, inşaat alanında son dönemlerde arsa problemi yaşandığı, alt yapısı hazır arsa üretilmesi gerektiği, malzeme ve arsa fiyatlarındaki artışa karşın, konut fiyatlarında düşüş gerçekleştiği, daire satışlarında geçen yıllara göre azalma görüldüğü ve kalifiye eleman sıkıntısının bulunduğu belirtildi.


MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol, burada yaptığı konuşmada, İnşaat Komitesi olarak sorunlarla ilgili çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını, belirlenen sorunları ilgili makamlara ulaştırmayı planladıklarını ifade...