12 / 05 / 2024

Makina Takım Endüstrisi Gebze satılık gayrimenkul

Makina Takım Endüstrisi Gebze satılık gayrimenkul

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Daşpınar tarafından kuruldu.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Gaziantep'teki gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaya ve Yümnü Ulus ortaklığında kuruldu. 

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Omeer Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omeer Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Ertem tarafından kuruldu.

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Alpay, Eren Alp ve Yılmaz Alpay ortaklığında kuruldu. 

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Simgen Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 149 milyon 951 bin 943 TL bedel ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Makina Takım Endüstrisi Gebze satılık gayrimenkul Haberi

Makina Takım Endüstrisi Gebze satılık gayrimenkul

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde 3042B pafta, 1867 Ada 10-11 parsellerde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 


Gayrimenkul muhammen bedelden az olmamak kaydıyla en yüksek teklifi veren gerçek veya tüzel kişilere ihale yoluyla satılacak. 


Konumu: Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi İstanbul Caddesi'nde konumlanan gayrimenkul, İstanbul Gebze Hattının sanayiden ticaret ve iş merkezine dönüşüm gösteren hattında olup E-5 karayoluna cephelidir.


Gayrimenkulün özellikleri: 1867 ada 10 parsel; 2.742,78 metrekare olup hala boş durumda. 1867 Ada 11 parsel; 35.161,19 metrekare arsa üzerinde 14.883 metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşmakta. 


Gayrimenkulün satış şartnamesi için