18 / 05 / 2024

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu

Açılış törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı Sanayi ve Teknoloji Müzesi açıldı...

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Sinan Eles tarafından kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Hibe desteğini alan şanslı çiftçiler belli oldu! Liste 5 gün askıda kalıyor!

Kırsal kalkınma destekleri çerçevesinde, çiftçilere verilecek tarım makine ve ekipman desteği hibesi için sonuçlar açıklandı.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

A101’de kahve çılgınlığı! Kahve makinesinden fincan takımına yok yok…

A101 Market 26 Mayıs Perşembe günü için kataloğunu yayınladı. A101’in yayınladığı katalogda kahve bölümü göze çarpıyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü raflarda yerini alacak ürünlerde Filtre Kahve Makinesinden Türk Kahvesi Makinesine ve fincan takımına kadar kahve adına her şey var. Makine ve fincan

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Zeus Konut Yapı Sistemleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeus Konut Yapı Sistemleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sennur Put tarafından kuruldu.

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Haberi

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu
Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) bünyesinde kurulan Sanayi ve Teknoloji Müzesi dün ziyarete açıldı. Açılış törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı müzede işlevini yitirmiş iletişim araçları, savaşlarda kullanılan araç ve gereçler, yeni nesil füzeler, pompalı ve taramalı tüfekler, silahlar, savaşlarda kullanılan zırhlar ziyaretçilerini...