05 / 05 / 2024

Makissos Thermal&Spa Hotel

Makissos Thermal&Spa Hotel

“Bozkırın tezenesi” olarak gönüllere taht kuran merhum sanatçı Neşet Ertaş, memleketi Kırşehir’de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamlanan ve Anadolu’nun en büyük termal oteli özelliğiyle dikkati çeken Makissos Thermal&Spa Hotel’de anılacak...

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Kuşadası Suhan360 Hotel 25.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi, 104 ada 37 parseldeki Suhan360 Hotel & Spa'yı 25.5 milyon TL'ye icradan satıyor...

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

Makissos Thermal&Spa Hotel Haberi

Makissos Thermal&Spa Hotel

Türkiye'nin termal su kaynaklarının en önemli merkezlerinden Kırşehir’in termal turizmde yaşadığı nitelikli yatak sorununa çare üreten Makissos Thermal&Spa Hotel, kentin sosyal yaşantısına da renk katacak açılışla yerli ve yabancı turistlere “merhaba” diyecek.


Yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı bakanların katılımıyla hizmete açılacak otel, Kırşehir’de doğan ve sanat dünyasının “bozkırın tezenesi” diye bağrına bastığı Neşet Ertaş’ın birinci ölüm yıl dönümünün anıldığı bir merkez olacak.


Görkemli bir açılışın ardından sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla "Neşet Ertaş 1. Bağlama Kültür ve Sanat Ödülleri” programı gerçekleştirilecek. İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Bedia Akartürk, Fatih Kısaparmak ve Ahmet Özhan'ın da aralarında bulunduğu 16 sanatçının katılacağı etkinlikte, Başbakan Erdoğan ve bazı devlet protokolü üyeleri, sanatçılara 5 dalda ödül verecek.


Ödül töreninde, sanatçıların kısa süreli bir müzik ziyafeti de...