03 / 05 / 2024

makkissos termal hotel

makkissos termal hotel

Kırşehir’de faaliyete geçen 5 yıldızlı Makkissos Termal Spa Hoteli sahibi Bülent Sungur’un davetlisi olarak Kırşehir’e gelen ve açılışta yer alan İbrahim Tatlıses’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Ankara Haymana Grannos Thermal Hotel bölgeyi markalaştıracak!

Ankara’ya 70 km mesafede Haymana’da geçen yıl hizmete giren beş yıldızlı ultra lüks Grannos Thermal Hotel, bölgenin termal suyunu marka yapmayı planlıyor.

Retaj Termal Hotel Yalova'da açıldı!

Körfez ülkeleri arasında en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Otel, Türkiye'deki ikinci otelini Yalova'nın Termal ilçesinde hizmete açtı.

Grannos Thermal Hotel, Fransız kaplıcalarına rakip!

Ankara'nın Haymana ilçesinde bulunan Grannos Thermal Hotel & Convention Center, Fransa'nın Vichy Kaplıcaları'ndan sonra dünya üzerinde en iyi değerlere sahip ikinci termal kaynak özelliğine sahip.

Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center açıldı!

Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi. Afyonkarahisar'da hizmete yeni giren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center tarafından basına tanışma yemeği düzenlendi.

Makissos Termal Spa Hotel açıldı!

Makissos Termal&Spa Hotel açıldı, Renkyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sungur da, yatırımın böyle görkemli bir şekilde açılışını yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Başbakan Erdoğan Kırşehir'de termal otel açılışı yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışını gerçekleştirdi. Başbakan, açılışın ardından beraberindeki usta sanatçılarla Neşet Ertaş'ın anısına “Gönül Dağı” türküsünü seslendirdi...

İbrahim Tatlıses Makkissos Termal Spa Hoteli'nin açılışına katıldı!

Kırşehir’de faaliyete geçen 5 yıldızlı Makkissos Termal Spa Hoteli sahibi Bülent Sungur’un davetlisi olarak Kırşehir’e gelen ve açılışta yer alan İbrahim Tatlıses’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

makkissos termal hotel Haberi

makkissos termal hotel

Makkissos Termal & Spa  Hotel’de düzenlenen Tezene ustası Neşet Ertaş’ın ölümünün birinci yıldönümü için tüm Kırşehir adeta seferber oldu.


Günlerdir gelip gelmeyeceği tartışılan İbrahim Tatlıses, çok eski dostu olan Makissos Termal & Spa Hotelin sahibi Bülent Sungur’u kırmayarak Kırşehir’e geldi. Hotel önünde çok sayıda Kırşehirli sevenleri tarafından karşılanan İbrahim Tatlıses’in genel sağlık durumunun iyi olduğu gözlemlendi.


Bülent Sungur’un babası Bektaş Sungur’la da uzun süre sohbet eden İbrahim Tatlıses, Neşet Ertaş için Kırşehir’de düzenlenen anma töreninde bulunmanın  mutluluğunu yaşadığını dile...