03 / 05 / 2024

Makro İnşaattan alt gelir grubuna konut formülü

Makro İnşaattan alt gelir grubuna konut formülü

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Bugün  çeyrek ve gram altın almak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün gram altın,çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar?

19 Ağustos Cumartesi altın fiyatları! Gram altın, Çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altında son durum

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatleri ile ''Gram altın ne kadar, çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL?'' sorularını araştırıyor. 19 Ağustos altın fiyatları...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Düğün sezonunun hızla devam ettiği şu günlerde canlı altın fiyatları araştırılan konular arasında geliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatl

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Gayrimenkule yabancı ilgisi azalıyor! 2023'ün ilk altı ayında yüzde 50 düşüş kaydedildi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını ele aldı. 2023'ün ilk altı ayında yabancıların yatırımcılarında yüzde 50 düşüş kaydedildi.

Makro İnşaattan alt gelir grubuna konut formülü Haberi

Makro İnşaattan alt gelir grubuna konut formülü



Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu.


Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı.


Uyan, "Bugün Türkiye'de yıllık ortalama 850 bin konut ihtiyacı olduğu herkes tarafından biliniyor, ancak herkesin görmezden gelmek zorunda olduğu önemli bir gerçek var. Talep ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubundan geliyor. Ancak maalesef inşaat sektörü artan arsa maliyetleri ve yeni KDV oranları yüzünden bu gerçeğe yönelik bir çalışma yapamıyor" diye konuştu.


Kentsel dönüşümün sadece inşaat sektörünün kar edeceği bir alan olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Uyan, "Kentsel dönüşümün en büyük dayanağı depremdi, depreme karşı hazırlık yapmaktı. Fakat bugün karlılıkların düşük olması ve kat maliklerinin yüksek beklentileri nedeniyle...