05 / 05 / 2024

Makroyapı showroom

Makroyapı showroom

İNŞAAT sektöründe 1996’dan bu yana faaliyet gösteren Makroyapı, yenilenen yapısı ile Çiğli’de ofis ve showroomun açtı. Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu konuyla ilgili konuştu..

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Çankırı'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık showroom!

Çankırı İcra Dairesi Müdürlüğü, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi, 1032 ada, 2 parselde yer alan showroom 6 milyon 750 bin TL'ye icradan satılıyor...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

OSO Mimarlık, Euroshop RetailDesign Awards’da finalist oldu!

OSO Mimarlık, Suudi Arabistan’da tasarladığı Loremen Showroom projesi ile uluslararası mağaza tasarımlarının yarıştığı Euroshop RetailDesign Awards’ta finalist oldu...

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Doğuş GYO Gebze'deki otomotiv showroomu kiraladı!

Doğuş GYO, Gebze'deki otomotiv showroom ve servis alanı ile ticari alanını Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. 

Karmod'un prefabrik evleri Mekke'de!

Hazır yapı sektörü markası Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde 6 yerinde ev kurdu. Şirket, Suudi Arabistan'ın El Kasım bölgesinde bu yıl başında açılan showroom'da bugüne kadar 30'a yakın konut satışı gerçekleştirdi.

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla hizmet veren Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroomunu açtı.

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Makroyapı showroom Haberi

Makroyapı showroom

Firma yöneticileri Hülya Çetinok ve Hale Kayalıoğlu, “1999’dan beri yapı malzemeleri dış ticareti ve pazarlama alanında sektörde önemli rol alan Makroyapı, Ulukent Sanayi Bölgesi’nde 3 bin metrekare kapalı depo, 2 bin metrekare açık alanda modern binadan yeni bir açılımla hizmet vermeye başladı. Makro İç Mimari Tasarım ve Uygulama, çalıştığı her projeye kattığı yaratıcılığı, profesyonellikle uygulayıp hem tecrübesini kullanıyor hem de değişen trendleri takip ederek zamanı yakalıyor”...