02 / 05 / 2024

maksem binası osmangazi muhtarlık

maksem binası osmangazi muhtarlık

Bursa' nın Osmangazi Belediyesi geliştirdiği projelerle ilçeye nefes aldırmaya devam ediyor. Temeli ağustos ayında atılan, içerisinde muhtarlık ve kütüphane bulunan Maksem Hizmet Binası açıldı...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Esenyurt'ta 49.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan fabrika binasını 49 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Osmangazi'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi'nde güvenlik açısından tehlike oluşturan ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

maksem binası osmangazi muhtarlık Haberi

maksem binası osmangazi muhtarlık


Bursa Osmangazi Belediyesi geliştirdiği projelerle ilçeye nefes aldırmaya devam ediyor. Temeli ağustos ayında atılan, içerisinde muhtarlık ve kütüphane bulunan Maksem Hizmet Binası açıldı.


Her mahalleye bir hizmet binası ve tip muhtarlık kazandırmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, bu hedef doğrultusunda Maksem Mahallesi’ni de yeni hizmet binası ile buluşturdu. Sivil mimarlık örneği bir yapı olan Maksem Hizmet Binası, bu gün ayakta olmayan bir yapının kamulaştırılıp, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun arşivinden alınan fotoğraflar ve eski mal sahibi ile yapılan görüşmeler sonucu aslına uygun olarak inşa edildi.


İki kattan oluşan ve 85 metrekare alan üzerine inşa edilen Maksem Hizmet Binası’nın açılış töreninde konuşan Mustafa Dündar, “Ahşap karkas yapı olarak projelendirilen hizmet binası, muhtarlık ve kütüphane olarak hizmet verecek. Mahalle sakinlerimizin, çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendireceği okuma...