06 / 05 / 2024

Maksut Bostancı

Maksut Bostancı

Çavuşoğlu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Maksut Bostancı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu

Dudullu-Bostancı Metrosu 11 Nisan 2019'da açılacak!

Anadolu yakasında yapılan Dudullu-Bostancı metrosunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dudullu-Bostancı Metrosu'nın 11 Nisan 2019'da açılması planlanıyor.

Bostancı Deluxe'de ön talep toplanıyor!

Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi için ön talep toplama süreci başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan dubleks daire seçenekleriyle dikkat çeken ve şehrin merkezinde yer alan Bostancı Deluxe, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı inşaatında son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Yakası’ndaki en önemli entegrasyon hatlarından biri olarak inşa ettiği Dudullu-Bostancı Metrosu’nda, TBM makinesi İçerenköy İstasyonu’na ulaştı ve kazı çalışmasının yüzde 16’sı tamamlandı...

Huzurlu Marmara Bostancı ön talep topluyor! 618 bin TL'ye!

Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Huzurlu Marmara Bostancı projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 2+1 daireler 618 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi bugün açıldı. Şubenin sermayesi 100 bin TL.

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Harun Bostancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Huzurlu Bostancı projesi!

Huzurlu Bostancı projesi Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Huzurlu Bostancı projesi 48 konut ve 2 dükkandan meydana geliyor.

Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projeleri geliyor!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nden sonra Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...

Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza: 1 ölü!

Dudullu-Bostancı metro inşaatında iş kazası meydana geldi.1 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı imzasıyla kuruldu.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun çalışmaları başladı!

Dudullu-Bostancı metrosunun tünel çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Metro hattında 13 istasyon bulunuyor.

Akiş GYO Bostancı'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bostancı mahallesi 315 ada 3 parsele ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Maksut Bostancı Haberi

Maksut Bostancı

Çavuşoğlu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, Maksut Bostancı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. Çavuşoğlu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Çavuşoğlu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Arnavutköy, İslambey Mahallesi, Yoldırım Beyazıt Caddesi,...