01 / 05 / 2024

Maksut Bozal

Maksut Bozal

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi, Veysel Bozal, Maksut Bozal, Abidin Bozal, Sebahattin Bozal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Esenler, Giyimkent Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Maksut Ünal tarafından kuruldu.

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 42 milyon TL sermaye bedeli ile Nurhan Gazeryan, Maksut Gazeryan ve Murad Gazeryan ortaklığında kuruldu.

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Maksut Serim kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Maksut Serim kimdir? Maksut Serim kaç yaşında? Maksut Serim daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Cevahir Teknik Yapı Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Maksut Cevahiroğlu, Ercüment Cevahiroğlu, Recep Cevahiroğlu, Serra Cevahiroğlu Genç, Sinan Mert Genç ortaklığında kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Grb Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grb Yapı Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maksut Gürbüz tarafından kuruldu.

Çelikel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelikel Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hatice Bozal tarafından kuruldu.

Ala Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maksut Ekşi ve Hasan Bayram ortaklığında kuruldu.

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Maksut Bozal Haberi

Maksut Bozal

Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi, Veysel Bozal, Maksut Bozal, Abidin Bozal, Sebahattin Bozal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Mesav Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.   3-2)  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-3) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir...