07 / 05 / 2024

Maksut Refik Dönmezler

Maksut Refik Dönmezler

Sur Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Refik Dönmezler tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu.

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Turkish Tulip Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkish Tulip Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Şaban Bayrakçı ve Refik  Bayrakçı ortaklığında kuruldu.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Refik Tartar belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul aldı!

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Gemlik taşınmayacak, yerinde dönüşecek!

Deprem tehlikesi sebebiyle taşınacağı açıklanan Gemlik ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in taşınmayacağını yerinde dönüşeceğini söyledi.

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Reform Taşımacılık Şehircilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Taşımacılık Şehircilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yusuf Karaman ve Refik Baran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dönmezler İnşaat'tan depreme meydan okuyan konutlar!

Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamındaki konut projelerini anlattı. Yıldırım, Dönmezler İnşaat'ın depreme meydan okuyan konutlar üretmeye devam edeceğini açıkladı.

Dönmezler İnşaat'tan depreme dayanıklı konut projeleri!

Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirilen konut projelerini ve yatırımlarını anlattı. Yıldırım, depreme dayanaklı konutlar üretiklerini açıkladı.

Gemlik'te kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının ilçeye nefes aldırdığını dile getirdi...

Şehircilikte temel konu kentsel dönüşüm!

Şehircilik Şurası 2. Çalışma Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, şehircilik ve kentsel dönüşüm konularına değindi.

Maksut Refik Dönmezler Haberi

Maksut Refik Dönmezler

Sur Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Refik Dönmezler tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu.   


Sur Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE-3 Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır   1-Konut, özel depolar ,özel antrepolar ,fabrika ,okul ,hastane isale hattı yol kaldırımı,baraj çeşme park havuz sulama kanalı tünel tefriş ve dekorasyon işleri yapmak 2- Yurt içi ve yurt dışı taahhüt işleri yapmak bu cümleden olmak üzere mühendislik ve müşavirlik işleri yapmak. 3-Her türlü inşaat ve hafriyatla ilgili olarak taahhüt işleri yapmak.Konusu ile ilgili ihalelere katılmak, müteahhitlik yapmak taşeronluk almak vermek ve yapmak. 4-İnşaat malzemelerinin imalini yapmak ,her türlü resmi ve özel ihalelere katılmak ,ihaleler almak,ve...