16 / 05 / 2024

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu

Burdur’un Bucak ilçesine yaklaşık iki yıl önce açılan ve bina olmadığı için bir türlü eğitime geçemeyen Sağlık Yüksekokul binası için imza protokolü yapıldı.

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? soruları son dönemde sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler, Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman? sorularına yanıt arıyor.

Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alım şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sürekli işçi alımı, 10 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyorlar. İşte tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İsmail Pençe tarafından kuruldu.

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu binasının inşaat protokolü yapıldı!

Burdur’un Bucak ilçesine yaklaşık iki yıl önce açılan ve bina olmadığı için bir türlü eğitime geçemeyen Sağlık Yüksekokul binası için imza protokolü yapıldı.

Dumankaya Miks'te eczane ve sağlık üniteleri ihalesi 17 Ekim'de!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Atakent bölgesinde hayatı canlandıran projesi Dumankaya Miks’te eczane ve sağlık ünitelerinin son etabı 17 Ekim 2012’de ihaleyle satışa sunulacak...

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu Haberi

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda yapılan imza protokolüne Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Civan, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve esnaflar katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksekokulu yapımını üstelenecek olan Sınırlı Sorumlu Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi adına imzayı Ali Civan ile MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu attı.


İmza töreninde konuşan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Civan “Biz bu okulun yapımını tüm esnaflar adına üstleniyoruz....