12 / 05 / 2024

Makyol Yapı Ferda Deveci

Makyol Yapı Ferda Deveci

Ferda Deveci yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Deveci, Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürlüğü'nden sonra Makyol Yapı'da çalışmaya başladı.

Emfer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Emfer Yapı Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emincan Güvenilir ve Ferda Güvenilir ortaklığında kuruldu.

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile hayata geçirilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede  23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödemeler yapılabiliyor.

Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde!

Makyol İnşaat imzası ile Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde yapılacak..

Makyol Santral'de 23 bin TL'den başlayan peşinatlarla!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile inşa edilen Makyol Santral'de 23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödeme yapılabiliyor...

Makyol Santral, yüzde 25 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor!

Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı. sunuluyor...

Makyol Santral esnek ödeme planları ile ev sahibi yapıyor!

Makyol Santral’de, yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL’den başlayan taksitlerle esnek ödeme planının oluşturulabileceği bir kampanya başladı. 

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de!

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Santral basın lansmanı 13 Ekim'de yapılacak.

Ünsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferda Unğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nu Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı

Makyol Santral Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Makyol Santral Bahçeşehir projesinin lansmanı 3 Mayıs’ta yapılacak. Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Makyol Yapı Ferda Deveci Haberi

Makyol Yapı Ferda Deveci

Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Ferda Deveci 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü olarak yeni işine başladı. Daha önce ise Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalışıyordu.


Ferda Deveci...