29 / 04 / 2024

Makyol Yaşam ev fiyatları

Makyol Yaşam ev fiyatları

Dairelerin 194 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Makyol Yaşam projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 23 bin metrekare alana sahip...

Makyol Yaşam güncel fiyat listesi

Makyol İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Makyol Yaşam güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 217 bin 840 TL'den başlıyor. Dairelerin satışlarına devam edilen proje, 465 adet daireden oluşuyor...

Makyol Yaşam fiyatlar

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde, Makyol İnşaat tarafından yaşama geçirilen Makyol Yaşam fiyatlar 217 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

Makyol Yaşam nerede?

Makyol Yaşam nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesi deniliyor. Makyol İnşaat projesi olarak hayata geçirilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesi işlemi tescillendi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Anahtar teslimleri devam eden projede yaşam, 1 Temmuz itibariyle başladı...

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018!

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Makyol Yaşam fiyatları 2018!

Makyol Yaşam fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Makyol Yaşam’da her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daireler bulunuyor. 

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam ev fiyatları Haberi

Makyol Yaşam ev fiyatları

Makyol İnşaat tarafından yaşama geçirilen Makyol Yaşam projesi, 465 adet daireden oluşuyor. Projede lansmana özel avantajlara devam ediliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü toplam 23 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Konutların 194 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Makyol Yaşam Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Beylikdüzü Makyol Yaşam'da; yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark ibi sosyal imkanlar sunuluyor. Projede yüzde 1 KDV imkanı sağlanıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


6 bloktan oluşan Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü projesinde kampanya dahilinde yüzde 40 peşinat sonrasında sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Telefon : 444 30 60

Web : www.makyolyasam.com.tr

Merve...