07 / 05 / 2024

Malatya 2014 projeleri

Malatya 2014 projeleri

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya'da emlak sektörü durgun!

Malatya emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, kentte emlak sektöründe büyük bir durgunluk yaşandığını söyledi.Özgül, Malatya’da yatırımcının en büyük şansızlığının 2014 yılında kayısı da yaşanan don afeti olduğunu ifade etti.

Malatya'da 2014 yılında 11 bin 22 konut satıldı!

Malatya’da 2014 yılında 11 bin 22 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 2014 yılında satış sonucu el değiştiren konutların oranları açıklandı.

Malatya'ya 4 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Malatya 2014 projeleri Haberi

Malatya 2014 projeleri

Milletvekili Şahin, "Milletimiz ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçti. Bu seçimlerde de kirli ittifaklar sahneye kondu. AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Sn. Recep Tayyip Erdoğan karşısında 14 parti tek bir aday üzerinde ittifak yapsa da milletimiz yüzde 52'lik oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde ittifak yaptı. Sn. Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel başkanlığına seçildi ve Cumhurbaşkanımız tarafından 62. hükümeti kurmakla görevlendirildi.



ÇÖZÜM SÜRECİ 

Şehit cenazelerinin olmadığı, toplumsal barışın sağlandığı, milli birlik ve kardeşliğin tesis edildiği bir Türkiye hedefi ile kronikleşmiş bazı meselelerin çözülmesi, terörün sonlandırılması için yürütülen çalışmalar belli ölçüde sonuç verse de; çözüm sürecinden rahatsız olan bazı çevreler çeşitli provokasyonlara kalkıştı ancak; milletimiz buna prim vermedi.



2014 YILI YATIRIMLARI 

Projelerin toplam tutarı: 3 milyar 955 milyon liradır. 2014 ödeneği 1 milyar...