03 / 05 / 2024

Malatya 2016 spor tesisleri

Malatya 2016 spor tesisleri

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya'nın yeni stadı hazır hale geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'da 1 yılda 728 bin metreküp hafriyat depolandı!

‘Hafriyat Alanları’ oluşturan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alanda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor, bu kapsamda 2016'da toplam 728 bin metreküp hafriyat, düzenli olarak depolandı.

Malatya Büyükşehir'den 23 köprü!

Merkezin yanı sıra kırsalda da yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı içerisinde 23 köprü yaptı.

Malatya'ya iki yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 14 Şubat Salı günü yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya'da 2016'da kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğünün Konut Satış İstatistikleri üzerinde yaptığı analizlere göre Malatya'da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı.

Malatya'da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğünün Konut Satış İstatistikleri üzerinde yaptığı analizlere göre Malatya’da 2016 yılında 12 bin 398 konut satıldı.

Malatya 2016 spor tesisleri Haberi

Malatya 2016 spor tesisleri

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. İlk olarak Şeker Arazisi içerisinde yapılan kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu inceleyen Kılıç ve Tüfenkci burada eksilerle ilgili notlar alarak, tesislerin açılış tarihinin öne alınması konusunda talimat verdi. Daha sonra yapımı devam eden yeni stadyuma geçen Kılıç ve Tüfenkci, çim serimi yapılan statta incelemelerde bulundu. Stat incelemesine Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de katıldı. Gevrek stadın eksikleriyle ilgili Bakan Kılıç’a bilgi verdi.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç burada yaptığı açıklamada, “Öncelikle bir düzeltme yapalım. Stadın Malatya’da olduğu doğru, Malatya Stadyumu olarak biz biliyoruz. İsim konusu henüz net değil. Daha sonra kararlaştırılacak bir şey. Arena isimleri halk...