02 / 05 / 2024

malatya adli tıp kurumu binası

malatya adli tıp kurumu binası

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç.Dr. Yalçın Büyük’ü makamında ağırladı.

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Adli Tıp Kurumu duyurdu. İş arayanlara büyük fırsat. 221 personel alınacak

Adli Tıp Kurumu 221 personelin sözleşmeli olarak işe alınacağını duyurdu.

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları ne?

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada kimyagerden mühendise; güvenlik görevlisinden biyoloğa kadar birçok kadroda alım yapılacağı duyuruldu. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları ne? İşte tüm detaylar...

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç.Dr. Yalçın Büyük’ü makamında ağırladı.

Aysun Cevahir Greenall vesayet davası için Adli Tıp Kurumu'na gitti!

Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Avrasya Tüp Geçit Projesi'nde son 20 metre!

Türkiye'nin önemli projelerinden bir tanesi daha hayata geçiyor. Avrasya Tüp Geçit Projesi'nde önemli bir aşama geride kalıyor. Projede, denizin altından tünel için delme işlemleri hız kesmeden devam ediyordu. Tünelde artık son 20 metrelik kazılacak bölüm

Cerrahpaşa Tıp Müzesi'nin restorasyonu 3 yıldır sürüyor!

Dünyada en nitelikli koleksiyonların bulunduğu 10 müzeden biri olan Cerrahpaşa Tıp Tarihi Müzesi, 1 yıl içinde restorasyonu tamamlanıp bitirilmesi gerekirken 3 yılda bitirilmedi.

İstanbul'da yapılan tüp geçitler otelleri sevindirdi!

İstanbul Anadolu yakasını, Avrupa yakasına bağlayacak tüp geçitlerin yapılması, Ataşehir’de finans merkezi inşası ve Atatürk Havalimanı’nın şehir dışına taşınacak olması Anadolu yakasındaki otelcileri sevindirdi.

Ekrem Demirtaş: Körfez Tüp Geçit Projesi önemli bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İTO Başkanı Demirtaş: İzmir Körfez Tüp Geçiti hayati bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

malatya adli tıp kurumu binası Haberi

malatya adli tıp kurumu binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç.Dr. Yalçın Büyük’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Adli Tıp Kurumunun Malatya’daki binası maalesef ihtiyaçlara yeteri kadar cevap verememektedir. Adli Tıp Kurumu Başkanımızın mevcut yapının yeterli olmaması ve Malatya’nın yeni bir binaya kavuşması için Belediyemiz ile birlikte ortak bir çalışma yapılmasıyla ilgili talepleri var. Ortak çalışmalar içerisinde birinci planda mevcut yerin rehabilite edilerek arkada bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lisenin başka bir yere taşınarak bu alanın Adli Tıp Kurumu için değerlendirilmesi üzerinde çalışmalar yürütülmektedir.

Bunun yanında Üniversite alanı içerisinde ihdas edilen 10 dönümlük bir alan üzerine bütün detayların düşünüldüğü yeni bir Adli Tıp Kurumu binası kurulmasıyla ilgili Sayın Başkanın önerisi bulunuyor. Bununla ilgili...