03 / 05 / 2024

Malatya Akçadağ projeleri

Malatya Akçadağ projeleri

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Başakşehir Kayabaşı 1003 ada 1, 2 ve3 parselin plan tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 1003 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Akçadağ projeleri Haberi

Malatya Akçadağ projeleri

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlı iş adamlarıyla bir araya geldi. Projeler hakkında konuşan Başkan Kazgan, "İlçemiz genelinde yapı stoku eskimiş durumda, yeni TOKİ konutları yapmak Akçadağ'ı kurtarmaz. Mevcut yerleşim yerlerini yeniden planlamamız gerekiyor, bunun da çözümü kentsel dönüşüm" dedi. 



Malatya Akçadağ Belediyesi'nin ev sahipliğinde Öğretmenevi'nde, Akçadağlı iş adamlarıyla birlikte toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, belediye olarak yapılan hizmetler ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler verdi. Kazgan, "İki yıla yaklaşan görev süremizde, Akçadağ Meslek Yüksek Okulu (MYO) çalışmaları bitti ve eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlandı. Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi'ne, Akçadağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ( YİBO ) Sağlık Meslek Lisesi'ne dönüştürülerek ilçemize kazandırıldı. Bu arada hastanemiz tamamlanarak hizmete açıldı. TOKİ 2. Etap 308...