17 / 05 / 2024

malatya asfalt şantiye arsası devir

malatya asfalt şantiye arsası devir

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Kuzey Çevreyolu şantiyesi kuruluyor!

Malatya'daki Kuzey Çevreyolu'nun yapım ihalesini alan Ankaralı 'Eksen Proje', şantiye kurma çalışmalarına başladı. Yeşilyurt'a bağlı Gözene Köyü'nde kurulacak olan şantiye yaklaşık 1 ayda tamamlanacak.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Malatya Kuzey Çevreyolu'nda çalışmalar başlıyor!

Malatya’daki yatırım ve projelerle ilgili de konuşan Milletvekili Yaşar, kent için önemli bir yere sahip olan Kuzey Çevreyolu projesinde ilk 11 kilometrelik etabın ihalesinin tamamlandığını belirterek “Şantiye kurulumu tamamlandı ve 11 kilometrelik alanın yapımına başlanılacak”dedi.

Malatya Arapgir TOKİ asfalta kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de asfalt sezonunu tamamladı. Malatya’ya en uzak ilçelerden biri olan Arapgir’de 2016 yılı içerisinde 38 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

Malatya Büyükşehir'den 50 kilometre asfalt!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Pütürge'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge’de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

Malatya Hekimhan'a asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesinde 7 mahallenin ulaşım sorununu çözerken, 2 mahallede ise çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

İzmir Büyükşehir'den 18 bin metrekarelik şantiye!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin Kuzey bölgesine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırabilmek için Bergama’da, içinde asfalt ve parke-bordür üretim tesislerinin de bulunduğu 18 bin metrekare büyüklüğünde şantiye kuruyor.

Malatya Darende'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmalarına Darende ilçesinde ara vermeden devam ediyor.

malatya asfalt şantiye arsası devir Haberi

malatya asfalt şantiye arsası devir

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti TEMSAN A.Ş’ye (Türkiye Elektromekanik Sanayi) TEMSAN’a ait olan Yeşilyurt İlçesi İkizce Mahallesi’nde yer alan, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık olarak 210 bin metrekarelik taşınmazın mülkiyetinin büyükşehir belediyesine devri için protokol imzalandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen protokol imza törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TEMSAN A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Toprak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ile TEMSAN A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zafer Sümengen katılım gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2001'den beri asfalt şantiyesi olarak kullanılan taşınmaz, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından asfalt çalışmalarının düzenli ve hızlı bir şekilde yürütülebilmesi bakımından asfalt üretimi yanında şantiyenin bulunduğu alan itibariyle de önem taşıdığı...