30 / 04 / 2024

malatya başharık mahallesi esenlik

malatya başharık mahallesi esenlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15610 ada, 3, 4 parseller, 15611 ada, 1, 2, 3, 4, 7 parseller ve bir kısım kadastral yol alanına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyenin kiracısı olan esnaflardan kapalı oldukları döneme ait kira bedellerini almayacaklarını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

DASK: Depremin hemen ardından ödemelere başladık!

DASK, Elazığ ve Malatya’ya ziyarette bulunarak hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  DASK tarafından yapılan açıklamada “Depremin hemen ardından eksperlerimizle sahaya indik ve ödemelere başladık” ifadeleri kullanıldı.

Murat Kurum: 2019'da 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kirazlıtepe'de incelemelerde bulundu. Kurum, "2019 yılında 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bunların 25 bini İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'a baktığımızda Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi de bu dönüşüm projelerinden biri" diye konuştu..

malatya başharık mahallesi esenlik Haberi

malatya başharık mahallesi esenlik


Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı.


Başharık Mahallesi İstanbul Evleri altında Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik Marketlerin Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı. Mumcu, “Bölge markası olmaya aday kuruluşumuzdur. Esenlik sadece gıda sektörde değil, 2009 yılından beri konut sektöründen yol ve üst yapı çalışmalarına kadar hizmetler yapıyor. 203 cadde ve sokağını prestij haline getirdi” dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Esenlik’in yaklaşık çeyrek asırdır Malatya’nın temizliğini yapan Esenlik’e aş ve istihdam sağladığını vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Malatya ile özdeşleşen Esenlik’in bölgelere de hizmet verdiğini bildirdi. Gürkan, birçok alanda hizmet yapan Esenlik’in bölgede göz dolduran ve dikkat çeken duruma geldiğini söyledi.


Esenlik...